Referenssit

Suositukset

 

Sajakorpi Family Invest Oy

Dovern Rakennus Oy yhteistyökumppanina on luotettava, huolellinen ja asiantunteva. Työnjälki on korkealaatuista ja työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia. Yritys hoitaa kokonaisuuden joustavasti ja aktiivisesti asiakasta kuunnellen. Voin lämpimästi suositella Dovern Rakennus Oy:tä erilaisiin rakennus- ja remontointiprojekteihin. 

Anna Sajakorpi
toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Pientalon Spa-osasto Pirkanmaalla

Dovern Oy toteutti meille uuden saunaosaston. Kohteessa oli laajat LVIS-työt ja Dovernin rooli kokonaisuuden ohjaamisessa oli merkittävä. Muut urakoitsijat antoivat pelkästään positiivista palautetta heidän toiminnasta ja kaikki työnjälki on erittäin korkeatasoista. Materiaalitoimitajamme kertoi että hänen yli 20 vuoden uran aikana ei ole nähnyt yhtä hienoa toteutusta. Voimme lämpimästi suositella heitä erityisesti korkeaa laatutasoa ja yksilöllisiä ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Seppo Orsila
toimitusjohtaja
Modulight Oyj

Omakotitalo Kangasalle

Dovern Oy oli keskeisessä roolissa omakotitalomme rakentamisessa. Olimme erittäin tyytyväisiä henkilökunnan ammattitaitoon, työn jälkeen sekä hankkeelle omistautumiseen. Rakennushankkeemme palkittiin lopulta Kangasalan vuoden rakennushankkeeksi vuonna 2021. Suosittelemme Dovern Oy:tä vastaavan kaltaisiin rakennushankkeisiin.

Timur Kärki ja Susanna Härkönen, Kangasala

 


 

Referenssikohteet

Kaksi kerroksinen kivitalo

Toteutimme uudiskohteen laatoitukset. Olohuoneen ja käytävien tehosteseinät. 1200x2600mm marmorilaattaa lattiaan. Pesuhuoneen kivilaatoitukset lattiaan ja seinään.


 

Kolmikerroksinen kivitalo järven rannalla

Rakensimme koko talon alusta loppuun, perustuksista kalusteasennuksiin saakka. Sauna rakennettiin käsin toivomusten mukaan. Saunakalusteet mm. jiirisahattu. Yläkerran pesuhuoneen laatoitus vaalealla marmorilaatalla 1200x2600mm. Kaikki lattiat kivilaattaa 1200x1200mm.

 

Kerrostaloasunto 110m

Asunto remontoitiin kokonaan. Terassille tehtiin kivilaatoitus. Pesuhuoneeseen uusi laatoitus ja kattoon valaiseva kangaskatto (stretch-katto) jossa taivaskuva luomaan tunnelmaa.Vuoden rakennuskohde 2021

Toimimme projektin pääurakoitsijana. Rakensimme kaiken alusta loppuun. Päärakennus, saunarakennus sekä autotalli.  Kokonaisuus järven rannalla Kangasalla.

Lue aamulehden juttu tästä.